Feriebolig Utland - Nytt anlegg med moderne boliger som har 2 og 3 soverom. Nydelig fellesområde!

Prisinformasjon

Prisantydning

179 900,-

Valutal

EUR

Fakta om boligen

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2018

Tomt

eiet

Beliggenhet

Ved sjøen

Eierform

Eier (Selveier)

Soverom

2

Ant. sengeplasse

4

Fasiliteter

Balansert ventilasjon

Balkong/Terrasse

Bilvei frem

Garasje/P-plass

Golfbane

Offentlig vann/kloakk

Utsikt

Innlagt strøm

Innlagt vann

Strandlinje

Turterreng

Beliggenhet

Torre de la Horadada
Et steinkast fra Higuericas-stranden i Torre de la Horadada finner vi dette nye komplekset med duplex townhouse, bungalower og leiligheter. Horadada er et kjent og populært område for Skandinaver, men også spanjoler trives godt i Horadada. Her finner du et levende samfunn hele året.  Ved Marinaen og strandpromenaden finner du det pittoreske torget i Torre de la Horadada, med et godt utvalg av resturanter, tapasbarer, cafeer m.m.  Du finner også et rikt utvalg av matbutikker, apotek, helsestudio, tennisbaner/ paddletennis m.m. Man finner flere lekeplasser for barn.

Ønsker man et enda større utvalg av butikker og resturanter, er det en kort gåtur på omtrent 15 minutter til sentrum av Pilar de la Horadada. Dette er en by med ca 20.000 innbyggere. Hver fredag er det marked i i Pilar de la Horadada, mens det i sommersesongen også er marked i Torre de la Horradada på onsdager. 

Strand
Torre de la Horadada kan by på mange flotte strender og viker, bl.a. Playa De las Jesuitas, Play del Conde og Playa del Higuericas hvor dette anlegget bygges. Disse strendene er merket med blått flagg, Eu sitt symbol for rene og sikre strender. 

Transport
Med bil er det ca 45 minutter å kjøre fra Alicante flyplass. Det går buss fra Alicante flyplass direkte til Torrevieja, hvor man kan ta buss eller taxi videre til Torrevieja. Det er god bussforbindelse mellom Torre de la Horadada og Pilar de la Horadada, samt buss inn mot Torrevieja.

Generelt

Moderne anlegg med duplex townhouse, bungalower og leiligheter sentralt i Torre de la Horadada. Anlegget har totalt 53 boliger.
Duplex Townhouse har 3 soverom 2 bad, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, parkering, porch, 2 terrasser og solarium.
Bungalowene har 2 soverom, 2 bad, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom og porch.
Leilighetene har 2 og 3 soverom, 2 bad, stue, spisestue, kjøkken og vaskerom. Leiligheter i 1. etasje har porch, leiligheter i 2. etasje med terrasse og toppleilighetene med terrasse og et stort solarium.
Alle bad har installert varmekabler i gulvene.

Anlegget har et stort fellesområde med frodig hage, basseng for voksne og barn, jacuzzi og lekeplass for barn.

Duplex Townhouse:

  • 3 soverom, 2 bad, tomt 102m2, bolig 100m2, porch 42m2, terrasse 17m2, solarium 31m2: € 239.900 + omk

Ferdigstilles ca. juni 2019

 

Bungalow:

  • 2 soverom , 2 bad, bolig 79m2, porch 54m2: € 176.900 + omk

  • 2 soverom, 2 bad, bolig 72m2, porch 5m2, solarium 67m2: € 179.900 + omk

Ferdigstilles ca. juni 2019 

Leilighet:

1.etasje;

  • 2 soverom, 2 bad, bolig 68m2, porch 73m2: € 195.900 + omk

  • 3 soverom, 2 bad, bolig 78m2, porch 146m2: € 285.900 + omk

2. etasje;

  • 2 soverom, 2 bad, bolig 71m2, terrasse 15m2: € 184.900 + omk

Atico:

  • 2 soverom, 2 bad, bolig 71m2, terrasse 9m2, solarium 88m2: € 234.900 + omk

  • 3 soverom, 2 bad, bolig 100m2, terrasse 49m2, solarium 95m2: € 319.900 + omk

Ferdigstilles ca. mai 2020

Ta kontakt med oss dersom du ønsker plantegninger eller mer informasjon om dette anlegget. 

Feriebolig Utland - Visningstur - Boligmesse Oslo

FERIEBOLIG UTLAND

Feriebolig Utland er et norskeid firma med kontor og ansatte i Oslo, Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har solgt boliger i Spania siden 2007, hovedsakelig til norske kunder. Våre satsningsområder er Costa Blanca og Costa Del Sol, som betjenes av våre flinke medarbeidere ved våre kontor Torrevieja og Benalmadena. I tillegg har vi et salgskontor i Nedre Vollgate 4, Oslo, hvor kunder alltid kan komme innom for en nærmere presentasjon av våre boliger i Spania. Totalt jobber det 9 personer ved våre kontor i Spania, inklusive våre "in-house" oppgjørsmeglere og jurister ved vårt kontor i Torrevieja. Ved vårt salgskontor i Oslo er vi 3 medarbeidere som alltid er tilgjengelig for nye og gamle kunder.

Vårt hovedfokus er alltid å finne den boligen du er på utkikk etter - nytt eller brukt, i alle prisklasser. Våre ansatte i Spania er derfor ute hver dag og henter inn nye eiendommer. Vi jobber hele tiden for å tilby eiendommer som vi vet våre kunder ønsker. I tillegg til alle våre egne eiendommer, jobber vi tett med andre meglerforetak slik at du som kunde skal kunne finne den eiendommen du er på utkikk etter gjennom oss - uten at det koster deg noe ekstra.

Sist, men ikke minst, sørger vi for en trygg og sikker handel for deg som kunde. Vår erfaring fra 10 år med eiendomsmegling i Spania, sammen med dyktige oppgjørsadvokater og jurister i Spania, er din trygghet ved kjøp av feriebolig i Spania. Det garanterer vi!

VISNINGSTUR

Vi arrangerer visningsturer til Costa Blanca og Costa Del Sol. Våre norske-engelske-spanske medarbeidere i Spania tar imot dere på visningstur når det måtte passe for dere å komme ned. En visningstur med oss starter gjerne med en gjennomgang av deres ønsker og behov i forkant av reisen ned til Spania. Med utgangspunkt i dette vil våre kontor i Oslo og Spania planlegge travle, men innholdsrike visningsdager i Spania. Visningsturene går normalt over 2-3 dager, hvor vi ordner med innkvartering og henting på flyplass i Spania. Dere ordner egne flybilletter.

Vi garanterer utbytterike dager sammen med våre medarbeidere i Spania på en visningstur med oss. God planlegging i forkant gjør at dere får se de eiendommene som er interessante for dere å se. Våre ansatte i Spania bor der fast, og vil også gi dere førstehånds kunnskap om områdene og omgivelsene rundt boligene vi viser dere.

Skal dere til Spania på egenhånd? Kontakt vårt kontor i Oslo, og vi avtaler gjerne visning med dere.

 

BOLIGMESSE UTLAND

Feriebolig Utland arrangerer også jevnlige "Boligmesse Utland" dager, der vi presenterer et stort utvalg eiendommer for salg i ulike land. Neste boligmesse Utland:

Dato: søndag 12. august 2018 Kl 12-14
Sted: Feriebolig Utland, Nedre Vollgate 4, 0158 Oslo (200 m fra Stortinget)

Vårt kontor i Nedre Vollgate 4, Oslo, er åpent mandag til fredag 9:00-18:00. Kontakt oss, og vi avtaler gjerne et møte med dere for presentasjon av dette anlegget, eller andre tilsvarende boliger vi har for salg.

Velkommen!

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Feriebolig Utland ANS.

Referanse: fbu3820-TorredelaHoradada-townhouse,bungalow,leilighet-2og3soverom-2bad-terrasse-solarium-porch-fellesbasseng-nytt-ZapProj-fra176.900{NewLine} Henvendelsen gjelder: {brokername}{NewLine} Fasiliteter: Balansert ventilasjon, Balkong/Terrasse, Bilvei frem, Garasje/P-plass, Golfbane, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Innlagt strøm, Innlagt vann, Strandlinje, Turterreng{NewLine} Soverom: 2{NewLine} Adresse: Torre de la Horadada, Costa Blanca sør{NewLine} Ordrenr: 114086507{NewLine} Pris: 179 900,- EUR{NewLine}
Adresse

Torre de la Horadada

Costa Blanca sør

Barbro Bottolfsen

Feriebolig Utland ANS

Telefon: +47 930 02 445

E-post: barbro@ferieboligutland.no

Flere fra samme megler

Sverre Balteskard

Feriebolig Utland ANS

Mobil: +47 930 52 560

E-post: post@ferieboligutland.no

Flere fra samme megler

Hjemmeside

Prospekt på e-post

Send meg prospekt på e-post og registrer meg som interessent

send Prospekt på e-post

Spør megler

Matrikkel info

FINN-kode

114086507

Referanse

FBU-3820

Visning

visningsturer hver uke, ta kontakt med vårt kontor i oslo på tlf 21 54 46 65/ mob 930 02 445

skal dere til Spania på egenhånd? kontakt oss, så viser vi dere gjerne denne eller andre tilsvarende eiendommer vi har for salg i området.

Kart

Feriebolig Utland - Nytt anlegg med moderne boliger som har 2 og 3 soverom. Nydelig fellesområde!

Tips en venn