Feriebolig Utland

Feriebolig Utland er et norskeid firma som har spesialisert seg på salg av ferieboliger i utlandet mot det norske markedet. Våre hovedområder er Costa Blanca og Costa del Sol, samt noen utvalgte og  spennende prosjekter/eiendommer i andre land. Feriebolig Utland feirer 10 års jubileum i 2017. De fleste av våre medarbeidere i Norge og Spania har jobbet med oss over lang tid, noe vi er stolte av. Den erfaringen og kunnskapen som våre medarbeidere i Norge og Spania sitter på, håper vi å kunne dele med deg som kunde også i framtiden. Å kjøpe feriebolig gjennom oss skal være en trygg og hyggelig opplevelse.

Våre kontor på Costa Blanca og Costa del Sol består av hyggelige og serviceinnstilte personer med lang erfaring og god kunnskap om de områdene vi selger boliger i. De jobber hardt hver dag for å ha et stort tilbud av attraktive eiendommer å tilby deg som kunde, enten det er nytt eller brukt, og uansett prisklasse. Du som kunde skal føle deg trygg på at vi finner den boligen som passer for deg!

Siden oppstart i 2007 har Feriebolig Utland  vært involvert i ca 700 eiendomssalg, hovedsakelig i Spania. Det har gitt oss en erfaring og kunnskap som vi gjerne deler med deg som kunde. Vårt mål er at våre kunder skal oppleve topp service når de kjøper bolig gjennom oss. Svært mange av våre kunder kommer til oss som følge av anbefalinger fra tidligere kunder - det tar vi som en tillitserklæring.

Vårt salgskontor i Nedre Vollgate 4 i Oslo (300m fra Stortinget)  er alltid åpent for nye og gamle kunder, Ønsker du en presentasjon av oss, og de eiendommene vi kan tilby for salg, kom gjerne innom. Vårt kontor er åpent alle ukedager fra 9-18, samt at vi alltid er tilgjengelig på telefon, e-post og Chat. Vi arrangerer også "Boligmesse Utland" dager ved vårt kontor i Oslo på søndager med jevne mellomrom. Velkommen til oss!