Feriebolig Utland

Feriebolig Utland er et norskeid firma som har spesialisert seg på salg av ferieboliger i utlandet til det norske markedet. Ved våre kontorer i Norge og i de land vi selger i har vi  medarbeidere med mange års erfaring og god dybdekunnskap om de ulike land og områder. Vi jobber aktivt hver dag  for å ha et høyt tilbud av attraktive eiendommer for salg, både nytt og brukt, og i alle prisklasser. I tillegg er vi representert med servicekontor i de land hvor vi selger, enten i form av samarbeidsavtaler eller i egen regi.

Vi jobber tett med de beste norske/spanske oppgjørsmeglere og advokater i Spania.  Det betyr at vi kan gi kvalifiserte råd knyttet til kjøp i de enkelte land, uavhengig av om det er spørsmål om skatt, testamente, visum, eller andre forhold. Vi kvalitetssikrer de eiendommer vi selger gjennom vårt nettverk med samarbeidende advokater og oppgjørsmedarbeidere. Kjøp av eiendom skjer med innbetaling på klientkonto hos advokat eller med innbetaling til utbygger mot bankgaranti. Vårt mål er at alle våre kunder skal oppleve en trygg og sikker handel gjennom oss.

Vi jobber tett med utenlandske banker, og en betydelig andel av våre kunder velger å finansiere boligen via oss. Vi kan tilby deg finansiering av din feriebolig i en rekke av de landene vi selger eiendom i. Ta kontakt for et konkret tilbud.

Ønsker du nærmere informasjon om våre leiligheter og villaer for salg i Spania, Tyrkia eller Bulgaria.  Vårt salgskontor i Nedre Vollgt. 4, Oslo (200m fra Stortinget) er åpent mandag til fredag fra 09-16. Møter kan også avtales på kveldstid. Ved vårt salgskontor kan du få med deg salgsprospekt fra de ulike landene, samt få nyttig informasjon omkring lover og regler ved kjøp av bolig i de respektive land.