Referanser

Vi vil også anbefale Feriebolig Utland i Spania for fantastisk service og hjelp både når det gjelder å finne vår casa som vi ønsket, sammen med Turid og Jackeline, og oppfølging av Linda nå etter at vi har kjøpt vårt drømmested 😎🌞🌴!!

Mette Fredriksen (April 2017)

"Jeg slenger meg med i gjengen med fornøyde boligkjøpere i Spania  Fantastisk service og hjelp, og Turid fant den perfekte leiligheten til oss i San Pedro del Pinatar. Når vi kom hjem, fikk vi all den hjelp vi trengte av Oslo kontoret v/Sverre, for å ordne formaliteter. Feriebolig Utland anbefales på det varmeste "

Gerd Irene Vik (April 2017)

"Reiste til Torrevieja i mars med Feriebolig Utland.. Ble der møtt av meget hyggelige representanter. Vi ble vist rundt til ønskede eiendommer og fulgt godt opp. Da vi etter 5 dager reiste hjem til Norge, hadde vi funnet vår drømmebolig i Torrevieja.. Reiser nå nedover og mottar nøklene lørdag 27 mai. Kjempespennende.
Vil på det sterkeste anbefale de som ønsker seg bolig å ta kontakt med Feriebolig Utland."

Anne Johansen (Mai 2017)

Tusen takk til dere (både i Oslo og Spania) for svært god hjelp både i kjøps- og overtakelsesprosessen - vi sitter igjen med bare positive opplevelser.
Vi må skryte litt av utbygger også - det har jo dukket opp litt småting underveis (noen fuger, litt maling etc). Dette har blitt fikset umiddelbart - og med et smil:), så fort vi har bedt om det. Også leverandører av markise/pergola og alarm, bredbånd og forsikring etc. har levert ihht avtale og forventning.
 

mvh

Fam. Thorsen
kjøpt Torre La Horadada
(August 2016)

Ved kjøp av bolig i Spania tok vi kontakt med Feriebolig Utland. Vi ble møtt på flyplassen, kjørt til hotell og fikk flott hjelp av teamet i Spania v/Turid Torsen. Det resulterte i bolig for oss. Da vi kom hjem igjen ble vi meget godt fulgt opp av kontoret i Oslo v/Sverre Balteskard og alle formaliteter ble raskt ordnet.

Vi anbefaler firmaet på det varmeste dersom du ønsker å kjøpe feriebolig i utlandet.

Grete og Gunnar Nesset (September 2015)

"I ettertid må vi bare få lov til å si, at når vi valgte dere i Feriebolig Utland for å kjøpe bolig i Spania, kunne vi ikke vært mere heldig. Vi kjøpte leilighet på Residensial  Amay nr 21 og Turid var vår eminente ledsager. Ikke helt uventet i Spania gikk jo ikke alt på skinner til enhver tid , men dere ordnet opp fortløpende, og ting ordnet seg på en utmerket måte, ikke minst på grunn av Turid( og hennes blide person) Sverre og Eurocosta. Som visepresident på Amay har jeg også fått svært gode tilbakemeldinger fra de som har kjøp via dere, og den måten Turid har vært behjelpelig i prosessen."
 

Vennlig hilsen

Solfrid og John
Amay nr 21

"Etter å ha vurdert markedet for boligkjøp i Spania i lenger tid bestemte vi oss i februar 2012 for å kjøpe i området Torrevieja. Etter å ha sjekket forskjellige prosjekter via nettet fant vi ut av det ikke var mangel på boliger til salgs.

Det vi erfarte ganske raskt i prosessen var de enorme forskjellene det var på meglerne i Spania. Alt fra seriøse meglere til mer snuskete foretak som man absolutt ikke burde gjøre forretninger med, og i alle fall ikke kjøpe eiendom av. Vi intervjuet derfor fem forskjellige meglere og valget falt på Feriebolig Utland med Turid Thorsen som stedlig representant.

Jobben som Feriebolig Utland har gjort har vært helt eksemplarisk og oppfølgingen og servicen vi har fått av Turid i Spania har vært helt fantastisk. Hun har utført jobben på en forbilledlig måte og kan trygt anbefales på det varmeste."
 

Med vennlig hilsen

Kenneth Rønnerud

"Ellers vil jeg takke for all hjelp i en ryddig salgsprosess. Vi har flere vennepar som nærmer seg pensjonsalder og som har tanker om å kjøpe seg eiendom i Spania. Vi nøler ikke med å anbefale Feriebolig Utland på det varmeste."
 

Med vennlig hilsen

Randi og Arvid Løvåsen.

Vi er forøvrig veldig godt fornøyd med beliggenhet, leilighet og den gode hjelpen vi fikk fra dere. Ikke minst Turid gjorde dette til en meget fin opplevelse. Vi har varmt anbefalt dere til alle som har spurt!
 

Hilsen Toril og Dag Holth

Bondistranda 33
1386 Asker

Vi oppgir  flere referanser på forespørsel, ta kontakt med oss på 21 54 46 65 for mer informasjon.