Salgsprosessen

Klargjøring for salg

Vi foretar alltid en besiktigelse av din bolig, om du enten har bestemt deg for å selge eller om du bare lurer på hva boligen din er verdt. På grunnlag av dette, samt innhentede opplysninger, gir vi deg en vurdering av antatt salgsverdi på boligen.

Når du har bestemt deg for å bruke Feriebolig Utland, vil vi avtale betingelsene for salget med deg, herunder meglerprovisjon og pris ut i markedet. Deretter vil vi utarbeide salgsmateriell for boligen.
 

Markedsføring av eiendommen

Våre meglere vet hva som skal til for å selge din bolig. Målrettet annonsering på nett,  via sosiale medier og ulike nettportaler, samt videovisning/virtuell visning kan være avgjørende for at du skal oppnå best mulig pris. Her skreddersyr våre meglere markedsføringen til det beste for din bolig.

Husk at Feriebolig Utland kan markedsføre din bolig bredt gjennom et stort nettverk av samarbeidende meglere på Costa Blanca og Costa del Sol. Som selger slipper dere å forholde dere til mange meglere, våre kontor i Spania organiserer alt uten at dere trenger å tenke på det. Uten at det koster dere noe ekstra.

 

Kontrakter, oppgjør og tinglysning

Når reservasjonskontrakt er signert, starter vi med oppgjørsforberedelsene. Vår interne oppgjørsavdeling i Spania, Feriebolig Legal Service S.L, kan forestå alt det juridiske, herunder innhenting av NIE nummer,  oppgjør, tinglysing i eiendomsregisteret, overføring av eierforhold, innfrielse av eksisterende lån på boligen m.m. Kort sagt alt for å sikre en trygg eiendomshandel.