Guardamar, Costa Blanca

Nytt anlegg under oppføring i Guardamar, ca 25 min med bil fra Alicante flyplass. Bygges av Navasaez, en utbygger vi har hatt glede av å selge boliger for siden 2010. Totalt skal det bygges 175 leilihgheter i dette anlegget, alle med 3 soverom og 2 bad, store terrasser og flott fellesareal med bl.a felles basseng, Spa m.m.

Prisantydning: fra € 224.900 + omk

Palm Beach Torreblanca, Costa del Sol

Palm Beach Torreblanca er et helt nytt anlegg bestående av 14 rekkehus og 2frittstående villaer, beliggende på en fantastisk utsiktstomt i Torreblanca, Costa del Sol. 10 minutter å gå til stranden - og alt du trenger i umiddelbar nærhet. Familievennlige boliger med 3-5 soverom, takterrasse og liten hage. Panoramautsikt www.palmbeach.no

Prisantydning: fra € 899.000 + omk

Punta Prima, Costa Blanca -nytt anlegg med super beliggenhet

Nytt anlegg med 46 leiligheter på bakkeplan, 41 toppetasje leiligheter med takterrasse og 7 villaer beliggende i Punta Prima, Costa Blanca. Parkeringsplasser i garasjeanlegg. Flotte fellesområde med basseng, jacuzzi, barnebasseng og treningsrom. Super beliggenhet - kort vei til butikker og resturanter, og bare 10 minutter å gå til stranden.

Prisantydning: fra € 265.000 + omk

Velkommen til seminar/boligmesse!

Oslo søndag 25. februar  2024 kl 12-15

Sted:  Nedre Slottsgate 13-15,  Oslo (100 m fra Stortinget)

Velkommen innom for en uforpliktende prat omkring kjøp av bolig i Spania, samt se noe av det vi har utstilt. Ring oss gjerne på tlf 930 52 560/ 930 02 445 og avtal  møte på forhånd.

Husk at våre salgskontor i Oslo og Torrevieja er åpent man-fredag fra 10-16 etter avtale.

Vi har et stort utvalg av boliger i Spania utstilt. Kom innom for en uforpliktende prat omkring kjøp av bolig i Spania. Her kan man også få mer informasjon omkring kjøpsprosessen-skatt-arv-testamente etc, samt vårt utleiekonsept leieferiebolig.no. Kontakt oss på forhånd og gjør avtale.

                         

Velkommen til Informasjonsmøte Oslo!

Dato: torsdag 25. april 2024 kl  12-18

Sted: Nedre Slottsgate 13-15, Oslo (100 m fra Stortinget)
Velkommen innom for en uforpliktende prat omkring kjøp av bolig i Spania, samt se noe av det vi har utstilt.
Her kan man også få mer informasjon omkring kjøpsprosessen-skatt-arv-testamente etc, samt vårt utleiekonsept leieferiebolig.no. 
Husk at våre salgskontor i Oslo og Torrevieja er åpent man-fredag fra 10-16 etter avtale.

Påmelding til Boligmesse Oslo:
ønsker du å delta på på vår boligmesse/infomøte, meld deg på under. Skriv gjerne noen ord om hva dere er interessert i, så vil vi kunne forberede et utvalg eiendommer i forkant av møtet. 
NB! Boligmesse/infomøte blir gjennomført forutsatt at det er minimum 1 påmeldt.