Boligmesse Utland
Vi arrangerer jevnlig Boligmesse Utland, der vi inviterer deg til en hyggelig prat omkring kjøp av bolig i Utlandet. Her stiller vi ut et stort antall boliger for salg, nytt og resalg. Under finner du også et utvalg spennende prosjekter i Spania som vi vil presentere nærmere.

Vurderer du å kjøpe med tanke på utleie? Vi forteller deg om vårt utleiekonsept leieferiebolig.no

Neste Boligmesse:

Søn 7.november 2021 kl 12-15 Sted; Nedre Vollgate 4, 0158 Oslo (7. etasje)
juridisk seminar
I tillegg til presentasjon av spennende prosjekter og eiendommer, holder vi et seminar der vi går gjennom de viktigste juridiske problemstillingene ved kjøp av bolig i Spania, herunder skatt - arv - testamente - regler ved utleie m.m
Previous
Next

Villajoyosa, Costa Blanca

Projektet Bolnou bygges på en av Costa Blancas beste tomter, veldig nær stranden Paraíso og bukten Bolnou, hvorfra projektet har fått sitt navn. Projektet består av 56 leiligheter med terrasser og havsutsikt. Leilighetskomplekset har sentral beliggenhet i bydelen Montíboli; en rolig del av Villajoyosa. Leilighetene, med 2-3 soverom, har romslige terrasser fra 59 m², med utsikt over Middelhavet. Byggestart nå.

Prisantydning: fra € 285.000 + omk

Palm Beach Torreblanca, Costa del Sol

Palm Beach Torreblanca er et helt nytt anlegg bestående av 14 rekkehus og 32frittstående villaer, beliggende på en fantastisk utsiktstomt i Torreblanca, Costa del Sol. 10 minutter å gå til stranden - og alt du trenger i umiddelbar nærhet. Familievennlige boliger med 3-5 soverom, takterrasse og liten hage. Panoramautsikt www.palmbeach.no

Prisantydning: fra € 529.000 + omk

Sunplace, Pilar de la Horadada, Costa Blanca Sør

Sunplace er et nytt og spennende leilighetskompleks i Pilar de la Horadada. Anlegget består av 36 nye leiligheter med 2 og 3 soverom, terrasse og hage eller solarium. Mellom Pilar de la Hordadada og Torre det la Horadada er det laget en flott sykkelvei som leder til stranden innen 10 minutter i et behagelig terreng.

Prisantydning: fra € 131.000 + omk

Velkommen til seminar/boligmesse!

Oslo   
søndag 7. november 2021 kl 12-15

Sted: Nedre Vollgate 4, 0158 Oslo (300 m fra Stortinget)   

Velkommen innom for en uforpliktende prat omkring kjøp av bolig i Spania, samt se noe av det vi har utstilt.

Husk at vårt kontor i Oslo er åpent man-fredag fra 9-16. Vi har et stort utvalg av boliger i Spania utstilt. Kom innom for en uforpliktende prat omkring kjøp av bolig i Spania. Her kan man også få mer informasjon omkring kjøpsprosessen-skatt-arv-testamente etc, samt vårt utleiekonsept leieferiebolig.no. Kontakt oss på forhånd og gjør avtale.