Visningstur

Ønsker du å bli med oss på en visningstur til Spania? Vi arrangerer visningsturer til Spania hver uke, når det måtte passe dere. En visningstur med Feriebolig Utland går normalt over 2-3 dager, og forløper normalt som dette:

Vårt kontor i Oslo går sammen med dere gjennom deres ønsker og kriterier før dere kommer til Spania. Vi sender dere forslag på e-post, og planlegger i samarbeid med dere og våre ansatte i Spania en plan for dagene deres i Spania.

I Spania vil dere få individuelle visninger med våre erfarne og lokalkjente meglere. Våre meglere kjenner utbyggerne og områdene godt, og deler gjerne sin kunnskap
med dere. Våre meglere snakker norsk, spansk og engelsk.

Vi dekker innkvartering i Spania mens dere er på visningstur med oss, enten på hotell eller i leilighet vi disponerer. Dere ordner selv flybilletter.

Ønsker du visningstur som går over en uke eller to? Kontakt oss, og vi kan gi deg et gunstig tilbud på leie av en av våre utleieboliger tilknyttet vår utleieavdeling leieferiebolig.no. 

Vi garanterer hyggelige og utbytterike dager sammen med oss – uten kjøpspress!

Finansiering

Snakk med oss om finansiering, vi hjelper deg med et lånetilbud. Vi jobber tett med spanske banker som Bankinter og La Caixa, samt internasjonale banker som Dnb Luxenburg og Nykredit.  Rente fra 1,9% p.a med løpetid opptil 25 år. Sikkerhet i bolig i Spania. 

Normalt trenger vi 2-3 dager for å kunne gi dere et finansieringsbevis når vi har fått dokumentasjonen banken trenger.

Kontakt vårt kontor i Oslo, eller fyll ut skjemaet under og vi kontakter deg. 

Juridisk bistand

Ved kjøp gjennom Feriebolig Utland sørger vi for et trygt kjøp. Ved vårt kontor i Torrevieja sitter våre «in-house» advokat og oppgjørsmeglere i Legal Service. De sørger, i samarbeid med vårt kontor i Oslo, for at alle eiendommene blir trygt overskjøtet til våre kunder etter spanske lover og regler. De ordner også alt det som medfølger et kjøp av eiendom i Spania;
opprettelse av NIE-nummer (spansk personnummer),
 – registrering av vann- og strøm abonnement,
– registrering i sameie/offentlige register m.m
– bistår ved testamente, arv, skifte m.m
– legal bistand ved utleie av feriebolig, herunder pliktig innrapportering til spanske myndigheter

kort sagt alt som trengs for at du som kjøper skal ha minst mulig å tenke på. På Costa del Sol jobber vi tett med Cramer advokater i Fuengirola, som har bistått våre kunder med det juridiske ved selve eiendomsoverdragelsen.

Våre oppgjørsmeglere snakker spansk, engelsk og norsk.

 

Oppfølging av utbyggere

Oppfølging av utbyggere

Ved kjøp gjennom Feriebolig Utland, har du med deg en profesjonell partner overfor utbyggere og selgere. Det vil si at du har en lokal partner som kan bistå deg og følge opp din kontrakt med utbygger. Vi fungerer som bindeledd mellom deg som kjøper og utbyggerne. Vi tar opp spørsmål på vegne av våre kunder både før, under og etter at kontraktene er inngått. Særlig viktig kan det være å ha en profesjonell partner med seg ved overlevering og til oppfølging av utbygger etter at boligen er overtatt. 

Ved å kjøpe gjennom oss får du tilgang til våre meglere som har mer en 10 års erfaring med å følge opp kontrakter, feil og mangler samt andre forhold som er avtalt mellom kjøper og selger. Våre meglere snakker spansk, engelsk og norsk, ofte en forutsetning for å kunne følge opp utbyggere på en profesjonell måte.
Og husk – alt dette får du uten at det koster deg som kjøper noe ekstra.

 

Hjelp til møblering

Ved  kjøp av ny bolig i Spania gjennom oss, bistår våre kontor i Spania dere med hjelp til møblering. Vi jobber tett med et utvalg møbelbutikker som vi stoler på og har gode erfaring med hva angår kvalitet, punktlighet og pris.  Ønsker dere bistand i form av dyktige interiørarkitekter, kan vi hjelpe dere med det.

Ved bruk av forretninger som vi samarbeider med, vil våre ansatte bistå dere til deres bolig er ferdig innredet og møblert slik dere ønsker det. 

Vi hjelper dere også med installasjon av internett, Tv-kanaler, alarm m.m hvis ønskelig. 

Utleie

Mange av våre kunder velger å leie ut sine eiendommer når de ikke bruker den selv. Erfaringsmessig gir dette gode leieinntekter, i mange tilfeller en avkastning langt over det å ha penger i banken kan gi. Vi kan nå tilby profesjonell markedsføring og administrasjon av din utleie gjennom vår utleieavdeling www.leieferiebolig.no.

Eksempel ved utleie av din feriebolig:
Vi tar utgangspunkt i kjøp av feriebolig til 1.800.000 NOK inklusiv omkostninger. Lån 70% av kjøpesum NOK 1.260.000. Rente 3,0% p.a. (renten p.t ca 2% ved finansiering i spanske/internasjonale banker ved lån i euro)

 

leieinntekt

– 12 uker høysesong x 6000 NOK pr. ukekr. 72.000
– 3 måneder utleie lavsesong x 7000 NOKkr. 21.000
Totaltkr. 93.000

Fordel egen bruk av bolig:

– sparte utgifter til hotell ved ferie etckr. 30.000
Verdistigning bolig 2% pr. årkr. 36.000
Totale inntekterkr. 159.000 pr. år

Utgifter

Rentekostnader 3%
(hensyntatt 27% rentefradrag)
Fellesutgift sameie som dekker
kr. 27.600
vaktmester, gartner, felles basseng etckr. 6.000
strøm, vann, forsikringkr. 12.000
internett – TV (norske kanaler)kr. 5.000
årlig eiendomsskatt Spaniakr. 2.000
administrasjon og markedsføringkr. 20.000
Totalt kr. 72.600 pr. år
Totaltkr. 72.600 pr. år
Inntekter/ fordel ved egen boligkr. 159.000 pr. år
Utgifterkr. 72.600 pr. år
Netto gevinstkr. 86.400 pr. år

Vi hjelper dere med alt det praktiske for å komme i gang med utleie av din feriebolig i Spania. Vi innhenter også et uforpliktende lånetilbud i våre samarbeidende banker, uten noen kostnad for dere.

Firmabolig

Flere og flere bedrifter i Norge ser fordelene med å investere overskuddskapital i en firmabolig til seg selv og sine ansatte. Firmabolig i Spania kan være et godt alternativ til hytte på fjellet i Norge. Firmaet har akkurat de samme økonomiske fordeler som ved firmabolig i Norge, med full fradragsrett for alle kostnader. Våre erfaringer med firmaer som har gått til anskaffelse av firmabolig i Spania er udelt positive – de ansatte setter stor pris på dette velferdsgodet, og belegget på ferieboligen er høy.

Kontakt vårt kontor i Oslo, og vi hjelper dere gjerne i prosessen med å finne firmabolig tilpasset hva deres firma er på utkikk etter. Vi kan også sørge for at alt det praktiske med nøkler, vask og vedlikehold av boligen blir ivaretatt i Spania gjennom vår utleieavdeling www.leieferiebolig.no.

Forsikring

Vi bistår våre kunder med  forsikringstilbud ved kjøp av bolig i Spania. Vi jobber med Mapfre forsikring, et ledende forsikringsselskap i Spania. Dette er en seriøs og trygg forsikringspartner som tilbyr meget konkurransedyktige priser og engelsktalende kundeservice.

Kontakt oss på post@legalservice.no eller Chat, hvis du trenger et forsikringstilbud på din bolig i Spania.

Vask

Priser for profesjonell vask

Vi tilbyr, om ønskelig, Nøkkelhådnterings Service med en måneds pris på 28,75€

*MVA inkludert
Antall Soverom Standard Vask(vaskeritjenester ikke inkludert) Profesjonell vaskeritjeneste(sengetøy, håndklær, laken, etc) Vårrengjøring og fasadevask(grundig rengjøring og desinfeksjon, laundry service ikke inkludert) Lett rengjøring(Skifte på sengen, håndklær, bad & kjøkken rengjøring, fjerning av søppel)
1 eller 2 €75.00 €30.00 €130.00 €45.00
3 €100.00 €40.00 €160.00 €60.00
4 €125.00 €50.00 €190.00 €75.00
5 €145.00 €60.00 €220.00 €90.00

Bestill ekstratjenester:

Innvendig vask av kjøleskap €20.00
Avising og vask av fryser €25.00
Vaks av gulv €25.00
Vask av bad (per bad) €20.00
Innvendig- og utvendig vindusvask €25.00
Re senger €15.00
Innvendig rengjøring av stekeovn €35.00
*´Ekstratjenester´ har en transport kostnad på 25€ (kommer i tillegg).