Selge din bolig

Vurderer du å selge din bolig i Spania? Vi bistår dere gjerne med salget. Vi kan tilby dere profesjonell markedsføring av deres bolig mot alle interessante markeder i Europa.
«No Cure – No Pay» – du betaler ingenting før oppnådd salg gjennom oss. Vi sørger for trygg og sikker handel ved salg og oppgjør gjennom oss.

 Fyll ut skjema under, og vi kontakter dere for en nærmere prat om hva vi kan tilby dere. Eller ring våre kontor i Norge eller Spania.

Salgsprosessen

Klargjøring for salg

Vi foretar alltid en besiktigelse av din bolig, om du enten har bestemt deg for å selge eller om du bare lurer på hva boligen din er verdt. På grunnlag av dette, samt innhentede opplysninger, gir vi deg en vurdering av antatt salgsverdi på boligen.

Når du har bestemt deg for å bruke Feriebolig Utland, vil vi avtale betingelsene for salget med deg, herunder meglerprovisjon og pris ut i markedet. Deretter vil vi utarbeide salgsmateriell for boligen. 

Markedsføring av eiendommen

Våre meglere vet hva som skal til for å selge din bolig. Målrettet annonsering på nett,  via sosiale medier og ulike nettportaler, samt videovisning/virtuell visning kan være avgjørende for at du skal oppnå best mulig pris. Her skreddersyr våre meglere markedsføringen til det beste for din bolig. Boligen blir i tillegg markedsført på boligmesser og fra vårt salgskontor i Oslo.

Husk at Feriebolig Utland kan markedsføre din bolig bredt gjennom et stort nettverk av samarbeidende meglere på Costa Blanca og Costa del Sol. Som selger slipper dere å forholde dere til mange meglere, våre kontor i Spania organiserer alt uten at dere trenger å tenke på det. Uten at det koster dere noe ekstra.

Kontrakter, oppgjør og tinglysning

Når reservasjonskontrakt er signert, starter vi med oppgjørsforberedelsene. Vår interne oppgjørsavdeling i Spania, Feriebolig Legal Service S.L, kan forestå alt det juridiske, herunder innhenting av NIE nummer,  oppgjør, tinglysing i eiendomsregisteret, overføring av eierforhold, innfrielse av eksisterende lån på boligen m.m. Kort sagt alt for å sikre en trygg eiendomshandel.

Virtuell Visning

Virtuell visning av din bolig i Spania!

Feriebolig Utland kan nå tilby deg en unik måte å presentere din bolig i Spania på. Virtuell visning gir potensielle kjøpere en unik mulighet til å se boligen og eiendommen «live», uten å være fysisk i boligen. For deg som selger gir det større og bedre synlighet av din bolig på nett, som øker muligheten for flere på visning.

For potensielle kjøpere, gir dette en unik mulighet til å ta store steg i kjøpsprosessen i forkant av en visning/ visningstur til Spania. De får en unik mulighet til å være best mulig forberedt, og kunne ta en avgjørelse omkring kjøp av feriebolig.

Virtuell Visning 24/7 gir en fantastisk eksponering av din eiendom på mobil og nettbrett i tillegg til Pc, noe som blir stadig viktigere.  Se eksempel her på hva vår dyktige fotograf Daniel kan gjøre for din eiendom:

Verdivurdering

Vurderer du å selge din bolig? Fyll ut skjemaet under, og vi kontakter deg for en uforpliktende samtale eller besiktigelse av boligen din.

Ingen salg, ingen regning – du betaler kun ved oppnådd salg gjennom oss eller våre samarbeidende selskap. Vi har ingen bindingstid eller skjulte kostnader ved salg gjennom oss.