Lomas de Cabo Roig - 2 (3) soverom og 2 bad
Costa Blanca sør, ORIHUELA COSTA (La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig...)
€135.000
+ omk
Om Eiendommen
Referanse FBU5314
Ant. Soverom: 2
Ant. bad: 2
Floors: 2
Construction Year: 2006
Renovation Year: 2019
Communal Charge: €250
Tildekket:90m²
Tomt:60m²
Denne Quad'en eller Quatroen består av to etasjer pluss en stor takterrasse. Hjørnetomten har plass for å parkere en bil, en fint opparbeidet liten hage og en praktisk bod. Ved inngangen er det en stor, overbygd terrasse som er sval og fin på varme dager.
I første etaje finner vi stue med åpen planløsning, bestående av spisestue, salong/TV-stue og et helt nytt kjøkken med bardisk. Videre er det også et lite bad med WC og dusj i denne etasjen. Stuen kan enkelt deles av for å lage et ekstra soverom, da dette var en valgmulighet da boligene var på planstadiet.

I andre etasje finner vi to soverom og et stort bad med badekar. Det minste soverommet er nå innredet som barnerom, men det er plass for to enkeltsenger der. Hovedsoverommet er romslig med god garderobeplass. Direkte ut fra hovedsoverommet er det en stor balkong som nåværende eier nylig har glasset inn for å bruke denne plassen som kontor. Og eventuelt ekstra gjesterom. Alle vinduene kan åpnes, så dette er et godt og luftig rom.
Den store takterrassen nås via innvendig trapp, og byr på mye sol og gløtt av hav.

Det er flere flotte strender kun 5-10 minutter unna med bil, og sameiet har et flott bassengområde med grøntområde om man bare vil holde seg i nærområdet. Dette området, som nærmest ligger omringet av 4 flotte golfbaner, har hatt stadig økende popularitet de siste årene, og mange nye forretninger, restauranter, barer og andre tjenester har åpnet. Splitter nye "Centro Comercial Lomas de Cabo Roig" (10 minutter spasertur fra boligen) ble raskt fylt opp etter åpning. Området er likevel hovedsakelig preget av boligbebyggelse og er stille og fredelig uten plagsom trafikkstøy.
Distances
Fasiliteter: 800 m
Flyplass: 52 km
Hav: 3 km
Megler
Kontakt
Ta kontakt med vårt kontor i Oslo for et uforpliktende lånetilbud. Rente fra 1,7% p.a, fast eller flytende.
Del