Palmbeach.no - Torreblanca - Få enheter igjen i nydelig anlegg - Alle med flott utsikt!
Costa del Sol, Torreblanca
€479.000
+VAT + omk
Om Eiendommen
Referanse FBU5364
Ant. Soverom: 4
Ant. bad: 3
Toalett: 1
Floors: 3
Construction Year: 2020
Bruksareal:153m²
Overbygd veranda:47m²
Palm Beach Torreblanca

Om Anlegget
Palm Beach Torreblanca er et nytt anlegg beliggende sentralt i Torreblanca, med panoramautsikt over havet, fjellene og Fuengirola by. En perle på solkysten med uslåelig beliggenhet; fantastisk utsikt og gangavstand til flotte strender og spansk småbyidyll og sjelefred. Anlegget er lokalisert i et rolig og veletablert boligområde, med alt det man trenger av butikker, restauranter og øvrig servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Dette er en sjelden mulighet til å eie sin egen drømmebolig i et trygt og populært område på Costa del Sol. Anleggets byggherrer er skandinaviske, og standarden er høy på alt av boenheter og fellesområder. Fra ditt eget drømmehjem på solkysten kan du spasere til yrende strandliv på under ti minutter. Torreblanca togstasjon ligger også ca. 10 minutter unna til fots, og flyplassen i Malaga ligger ca. 20 minutter unna med bil eller tog.Se prosjektets fremgang i bildene!


Hva med å våkne opp til utsikten over Middelhavet, og vite at en ny dag med minnerike opplevelser med familie eller venner står for døren. En perfekt start på dagen er en god frokost ute på den solrike terrassen, mens man planlegger dagens gjøremål. Kanskje ønsker man en avslappende dag ved siden av bassenget med en god bok i hånda, eller strandliv og en forfriskende dukkert i det azurblå Middelhavet? Eller hva med en tur inn til vakre Fuengirola, en by med koselige gågater, restauranter og yrende folkeliv. På kvelden kan man spise middagen ute på boligens terrasse mens man nyter solnedgangen, vel vitende om at morgendagen vil bringe nye opplevelser. Hvis dette høres ut som noe for deg, er en bolig på Palm Beach Torreblanca midt i blinken!
Standard:
Boligen bygges i høy standard med bl.a.:
- keramiske fliser fra Saloni på alle gulv
- skyvedører i glass ut til terrasser
- undervarme på alle bad
- preinnstallert for AC i alle rom
- høy standard hva angår isolasjon inne i boligen og mellom boligene


Fellesareal:

Fellesareal med
- Inngangsport med videotelefon inn til anlegget
- Garasjeanlegg i lukket anlegg med 2 parkeringsplasser inkludert
- 1 bod inkludert
- Felles treningsrom/ sosialt rom tilhørende sameiet
- hyggelig fellesområde med hage mellom boligeneProsjektet har fått byggelisens, og byggingen er igang (se bilder). Forventet ferdigstillelsesdato er Q1 2021 for hele anlegget. 10 Boliger er reservert pr. i dag, hovedsaklig norske beboere.

Alt det juridiske knyttet til kontrakter, oppgjør, bankgarantier etc. blir ivaretatt av Cramer Advokater i Fuengirola. Norske og spanske advokater/oppgjørsmedarbeidere som tar seg av alt det praktiske, og sørger for 100% sikkerhet for deg som kunde ved kjøp av bolig i Palm Beach Torreblanca.

Kontakt oss på mail eller telefon, eller chat med oss live på www.ferieboligutland.no eller palmbeach.no , og vi sender dere prospekt med oppdaterte planløsninger for alle boligene på anlegget, samt fellesarealene. Anlegget selges eksklusivt av Feriebolig Utland. 


Er du i Spania og ønsker visning på tomten? Kontakt vårt kontor i Oslo ved Sverre Balteskard på tlf +47 930 52 560  eller Simen Iversen tlf +34 694 404 151 ved vårt kontor i Fuengirola, så avtaler vi gjerne tid og sted for visning.
Fasiliteter
Klimaanlegg, Delt system
Parkering, Ikke tildekket
Mer informasjon om eiendommen
Balkong
Koblet til elektrisk strømnett
Kommunalt vann/avløp
Havutsikt
Veranda
Distances
Fasiliteter: 0 m
Hav: 0 m
Videos


Megler
Kontakt
Mortgage Calculator
year(s)

Your total monthly payment

Principal & Interest:
Ta kontakt med vårt kontor i Oslo for et uforpliktende lånetilbud. Rente fra 1,7% p.a, fast eller flytende.
Del