Vår historie

Feriebolig Utland er et norskeid firma som har spesialisert seg på salg av ferieboliger i utlandet mot det norske markedet. Våre hovedområder er Costa Blanca, Costa Calida og Costa del Sol, dvs kystnære områder fra Villajoyosa i nord til Gibraltar i sør.

Feriebolig Utland ble stiftet i 2007. De fleste av våre medarbeidere i Norge og Spania har jobbet med oss over lang tid, noe vi er stolte av. Den erfaringen og kunnskapen som våre medarbeidere i Norge og Spania sitter på, håper vi å kunne dele med deg som kunde også i framtiden. Å kjøpe feriebolig gjennom oss skal være en trygg og hyggelig opplevelse.

Våre kontor på Costa Blanca og Costa del Sol består av hyggelige og serviceinnstilte personer med lang erfaring og god kunnskap om de områdene vi selger boliger i. De jobber hardt hver dag for å ha et stort tilbud av attraktive eiendommer å tilby deg som kunde, enten det er nytt eller brukt, og uansett prisklasse. Du som kunde skal føle deg trygg på at vi finner den boligen som passer for deg!

Siden oppstart i 2007 har Feriebolig Utland vært involvert i ca 800 eiendomskjøp, hovedsakelig i Spania. Det har gitt oss en erfaring og kunnskap som vi gjerne deler med deg som kunde. Vårt mål er at våre kunder skal oppleve topp service når de kjøper bolig gjennom oss. Svært mange av våre kunder kommer til oss som følge av anbefalinger fra tidligere kunder – det tar vi som en tillitserklæring.

Vårt salgskontor i Nedre Vollgate 4 i Oslo (300m fra Stortinget) er alltid åpent for nye og gamle kunder, Ønsker du en presentasjon av oss, og de eiendommene vi kan tilby for salg, kom gjerne innom. Vårt kontor er åpent alle ukedager fra 9-18, samt at vi alltid er tilgjengelig på telefon, e-post og Chat. Vi arrangerer også “Boligmesse Utland” dager ved vårt kontor i Oslo på søndager med jevne mellomrom.

Velkommen til oss!

Våre medarbeidere

Barbro Bottolfsen

Kunderådgiver

Christina Bottolfsen

Kontormedarbeider

Sverre Balteskard

Daglig leder og eier

Astrid Jensen

Kunderådgiver Costa Blanca

Daniel Amoros

Property Lister

Dennis Bramble

Property lister

Jackie Bramble

Kunderådgiver Costa Blanca

Linda Bramble

Kunderådgiver og after sale

Turid Torsen

Salgsansvarlig Costa Blanca

Simen Enggrav Iversen

Salgsansvarlig Costa del Sol

Øystein Balteskard

Prosjekt manager Palm Beach Torreblanca

Astrid Jensen

Oppgjørsmegler

Francisco Medina

Solicitor - Advokat

sverre-balteskard

Sverre Balteskard

Siviløkonom

Ledig stilling

MARKEDSFØRER 
Vi har ledig stilling som markedsfører/ salgsmedarbeider i vårt selskap. Arbeidsoppgaver vil hovedsaklig være:
– markedsføring av boliger i Spania i kanaler som finn.no, Rightmove, idealista etc
– utsendelse av nyhetsbrev, oppdatering av facebook-sider/instagram m.m
– oppdatere hjemmeside og andre viktige digitale plattformer
– delta aktivt i selskapets markedsføringsaktiviteter

Kvalifikasjoner:
 – gode digitale ferdigheter
– god skriftlig og muntlig, norsk og engelsk. Spansk en fordel, men ikke påkrevd
– interesse for Sosiale Medier og digital markedsføring

Arbeidssted: 
– Torrevieja eller Fuengirola i Spania, alternativt Oslo

Er dette noe som kan passe for deg? Send oss en kortfattet søknad med CV til sverre@ferieboligutland.no 

Referanser

Vi vil også anbefale Feriebolig Utland i Spania for fantastisk service og hjelp både når det gjelder å finne vår casa som vi ønsket, sammen med Turid og Jackeline, og oppfølging av Linda nå etter at vi har kjøpt vårt drømmested 😎🌞🌴!!
Mette Fredriksen
"Jeg slenger meg med i gjengen med fornøyde boligkjøpere i Spania 🙂 Fantastisk service og hjelp, og Turid fant den perfekte leiligheten til oss i San Pedro del Pinatar. Når vi kom hjem, fikk vi all den hjelp vi trengte av Oslo kontoret v/Sverre, for å ordne formaliteter. Feriebolig Utland anbefales på det varmeste :-)"
Gerd Irene Vik
"Reiste til Torrevieja i mars med Feriebolig Utland.. Ble der møtt av meget hyggelige representanter. Vi ble vist rundt til ønskede eiendommer og fulgt godt opp. Da vi etter 5 dager reiste hjem til Norge, hadde vi funnet vår drømmebolig i Torrevieja.. Reiser nå nedover og mottar nøklene lørdag 27 mai. Kjempespennende. Vil på det sterkeste anbefale de som ønsker seg bolig å ta kontakt med Feriebolig Utland."
Anne Johansen
Tusen takk til dere (både i Oslo og Spania) for svært god hjelp både i kjøps- og overtakelsesprosessen - vi sitter igjen med bare positive opplevelser. Vi må skryte litt av utbygger også - det har jo dukket opp litt småting underveis (noen fuger, litt maling etc). Dette har blitt fikset umiddelbart - og med et smil:), så fort vi har bedt om det. Også leverandører av markise/pergola og alarm, bredbånd og forsikring etc. har levert ihht avtale og forventning. mvh
Fam. Thorsen kjøpt Torre La Horadada
Ved kjøp av bolig i Spania tok vi kontakt med Feriebolig Utland. Vi ble møtt på flyplassen, kjørt til hotell og fikk flott hjelp av teamet i Spania v/Turid Torsen. Det resulterte i bolig for oss. Da vi kom hjem igjen ble vi meget godt fulgt opp av kontoret i Oslo v/Sverre Balteskard og alle formaliteter ble raskt ordnet. Vi anbefaler firmaet på det varmeste dersom du ønsker å kjøpe feriebolig i utlandet.
Grete og Gunnar Nesset
"I ettertid må vi bare få lov til å si, at når vi valgte dere i Feriebolig Utland for å kjøpe bolig i Spania, kunne vi ikke vært mere heldig. Vi kjøpte leilighet på Residensial Amay nr 21 og Turid var vår eminente ledsager. Ikke helt uventet i Spania gikk jo ikke alt på skinner til enhver tid , men dere ordnet opp fortløpende, og ting ordnet seg på en utmerket måte, ikke minst på grunn av Turid( og hennes blide person) Sverre og Eurocosta. Som visepresident på Amay har jeg også fått svært gode tilbakemeldinger fra de som har kjøp via dere, og den måten Turid har vært behjelpelig i prosessen." Vennlig hilsen
Solfrid og John Amay nr 21
"Etter å ha vurdert markedet for boligkjøp i Spania i lenger tid bestemte vi oss i februar 2012 for å kjøpe i området Torrevieja. Etter å ha sjekket forskjellige prosjekter via nettet fant vi ut av det ikke var mangel på boliger til salgs. Det vi erfarte ganske raskt i prosessen var de enorme forskjellene det var på meglerne i Spania. Alt fra seriøse meglere til mer snuskete foretak som man absolutt ikke burde gjøre forretninger med, og i alle fall ikke kjøpe eiendom av. Vi intervjuet derfor fem forskjellige meglere og valget falt på Feriebolig Utland med Turid Thorsen som stedlig representant. Jobben som Feriebolig Utland har gjort har vært helt eksemplarisk og oppfølgingen og servicen vi har fått av Turid i Spania har vært helt fantastisk. Hun har utført jobben på en forbilledlig måte og kan trygt anbefales på det varmeste." Med vennlig hilsen
Kenneth Rønnerud
"Ellers vil jeg takke for all hjelp i en ryddig salgsprosess. Vi har flere vennepar som nærmer seg pensjonsalder og som har tanker om å kjøpe seg eiendom i Spania. Vi nøler ikke med å anbefale Feriebolig Utland på det varmeste." Med vennlig hilsen
Randi og Arvid Løvåsen
Vi er forøvrig veldig godt fornøyd med beliggenhet, leilighet og den gode hjelpen vi fikk fra dere. Ikke minst Turid gjorde dette til en meget fin opplevelse. Vi har varmt anbefalt dere til alle som har spurt! Hilsen Toril og Dag Holth
Bondistranda 33 1386 Asker
Myself and my husband recently purchased a home in La Mata near Torrievieja which was for sale with Ferieboligutland Spain. From the minute we viewed and placed an offer the service we received from Jackie Bramble and Turid was excellent and extremely professional. They promised after sales support also which was delivered to a very high standard . We were extremely grateful for this support having never purchased abroad before.
We would highly recommend this estate agent who deliver an excellent and impressive pre and post sale service . Thank you for making our dream come true.
Colette Riley-Davies Rob Riley